De kracht van De Krux

Afhalen bij De Krux? Of thuis bezorgd?


Wilt u thuis genieten van een De Krux-waardig diner? Dat kan! Met onze geheel voorbereide menu’s zet u zelf in een handomdraai een heerlijk diner op tafel bestaande uit bijvoorbeeld:

• Amuse • 

• Voorgerecht • 

• Hoofdgerecht • 

• Dessert •  

Waar heeft u zin in? Kiest u voor een zomer of lente menu? Waant u zich liever even in Italië met heerlijke Italiaanse gerechten? Of kiest u voor een vegetarisch of veganistisch menu? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Prijs p.p. (afhankelijk van samenstelling menu) ± €45,-. 

Klik hier om onze bestellijst in te vullen of mail naar info[a]dekrux.nl.

Wilt u het diner helemaal afmaken? In overleg kunnen bij alle gangen begeleidende wijnen geleverd worden, vanaf € 21,- per fles. Voor de kinderen is er zuiver druivensap (€7,- per fles). Super lekker & gezond, en ook voor volwassenen lekker om te drinken. Rechtstreeks van de wijnboer!

Hoe werkt het?
Alles wordt thuis afgeleverd met een duidelijke ‘Jip en Janneke-taal’ beschrijving, zodat het goed is op te warmen en te dresseren . Zo zet u zelf thuis een restaurantwaardig menu neer! Wanneer dat voor u gemakkelijker is, is het ook mogelijk om uw diner bij ons in Valkenburg op te komen halen. Mocht dat wenselijk zijn, dan kunnen we zelfs bij u op locatie de gerechten bereiden in uw eigen keuken (uiteraard geheel op gepaste afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM).

prestatieoplocatiewagenOp locatie: met of zonder onze foodtruck


De mobiele keuken is ontworpen om op elke unieke locatie à la minuut vers eten op uw bord te dresseren. De kracht van De Krux….eten en drinken op een door u gekozen unieke locatie.

Passie voor wijn: Marc ziet de wijn als constante en past de smaak van het eten daar op aan.

Het ultieme genot van uit eten is:  De match in de mond van de wijn in combinatie met het eten: dat is het sublieme genieten.

Mogelijk met of zonder ons rijdend restaurant in elke vorm mogelijk.

Contact opnemen