De kracht van De Krux

Afhalen bij De Krux? Of thuis bezorgd?


Wilt u thuis genieten van een De Krux-waardig diner? Dat kan! Met onze geheel voorbereide menu’s zet u zelf in een handomdraai een heerlijk diner op tafel bestaande uit bijvoorbeeld:

• Amuse • 

• Voorgerecht • 

• Hoofdgerecht • 

• Dessert •  

Waar heeft u zin in? Kiest u voor een zomer of lente menu? Waant u zich liever even in Italië met heerlijke Italiaanse gerechten? Of kiest u voor een vegetarisch of veganistisch menu? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Prijs p.p. (afhankelijk van samenstelling menu) ± €45,-. 

Klik hier om onze bestellijst in te vullen of mail naar info[a]dekrux.nl.

Wilt u het diner helemaal afmaken? In overleg kunnen bij alle gangen begeleidende wijnen geleverd worden, vanaf € 21,- per fles. Voor de kinderen is er zuiver druivensap (€7,- per fles). Super lekker & gezond, en ook voor volwassenen lekker om te drinken. Rechtstreeks van de wijnboer!

Hoe werkt het?
Alles wordt thuis afgeleverd met een duidelijke ‘Jip en Janneke-taal’ beschrijving, zodat het goed is op te warmen en te dresseren . Zo zet u zelf thuis een restaurantwaardig menu neer! Wanneer dat voor u gemakkelijker is, is het ook mogelijk om uw diner bij ons in Valkenburg op te komen halen. Mocht dat wenselijk zijn, dan kunnen we zelfs bij u op locatie de gerechten bereiden in uw eigen keuken (uiteraard geheel op gepaste afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM).

De Krux met de feestdagen
Een culinaire Kerstprestatie bij je thuis?? Klik hier om onze flyer voor de feestdagen te bekijken.

prestatieoplocatiewagenOp locatie: met of zonder onze foodtruck


De mobiele keuken is ontworpen om op elke unieke locatie à la minuut vers eten op uw bord te dresseren. De kracht van De Krux….eten en drinken op een door u gekozen unieke locatie.

Passie voor wijn: Marc ziet de wijn als constante en past de smaak van het eten daar op aan.

Het ultieme genot van uit eten is:  De match in de mond van de wijn in combinatie met het eten: dat is het sublieme genieten.

Mogelijk met of zonder ons rijdend restaurant in elke vorm mogelijk.

Contact opnemen